Resa till Paris med skolan – dag 4

Sista dagen började med en liten båtstur runt Paris. Det var väldigt fint men också lite långtråkig. Efter det hade vi en kort promenad till Notre Dame och kollade lite i den. Då jag hade inte sovit så bra de senaste nätterna sov jag mest under den tiden. På eftermiddagen åkte vi till ett hus av en känd författare i Paris. Det såg lite konstig ut. Tänk er ett litet hus med trädgård och runtomkring er storstaden. Vi hade haft författaren i skolan kort men inte verkligen så mycket.

Efter det hade vi fortfarande tre timmar till tåget gick hem så vi tog oss till Père Lachaisee kyrkogården där väldigt många kända personer har sitt grav där. Det jag tyckte var otroligt var storleken av kyrkogården men även alla olika grav som fanns där. Vissa var flera hundra år gamla, medans den yngsta jag såg var av en ung tjej som dog i attentaten i Paris. Samtidigt såg man nästan alla religioner där.

Efter det gällde det att springa till vandrarhemmet och hämta våra grejer och sedan springa vidare till tågstationen för att ta tåget hem. Vi var nästan försent till tåget vilket gjorde så att alla var ganska stressade men när vi då var i tåget hade vi ganska god stämning och med det ett bra avslut för resan.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

 

Annonser

2 reaktioner på ”Resa till Paris med skolan – dag 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s