En saknad australian, ”Stormvarning” och in till Strasbourg med vänner

En till vecka klar. Numera känns det verkligen som om det går jätte fort varje vecka. Snart så har jag lov igen, efter det går det till Paris i april och har jag redan nämnt att jag idag har exakt 150 dagar till mitt provisoristiska hemresedatum den 15 Juni? Tiden går fort här.

Den här veckan var sista veckan för min kompis Emily som gick på samma skola som jag och tog faktiskt även samma tåg till Strasbourg som jag. Hon åkte idag till Australien, men jag hann i alla fall spendera lite tid med henne sista veckan. I onsdags övernattade hon hos mig och jag visade henne första episoderna av SKAM. Hon älskade det lika mycket som jag.  Vi bakade också en delicious oreokaka. Bilder nedan.

 

I torsdags skulle vi egentligen åka till teatern igen men det blev tyvärr inställd då vi hade en stormvarning och bussarna inte kunde åka. Tycker personligen det är lite konstig. Hemma i Sverige kan bussar åka i sämsta vädret någonsin och här kan de inte åka med en stormvarning? Det är bara stormvarning 2 vi pratar om…. och det skulle inte ens regna utan bara vinden var farlig?

Sedan var jag i lördags med kompisar från skolan i Strasbourg. Vi gick lite runt till Second Hands och jag hittade faktiskt lite grejer så jag är nöjd. Det lite coolt, varje gång jag åker till Strasbourg hittar jag ett nytt restaurang att prova, streetart som jag inte har sett förut eller bara en gata som jag aldrig har varit på innan. Det är verkligen en super fin stad.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s